Βιταμίνες CF Multi MVW

Βιταμίνες CF Multi MVW HCFA TEAM 5 Μαρτίου, 2015

Βιταμίνες CF Multi MVW

 

 

Οκτώβριος 2017

 

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του Συλλόγου (δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση), ο ΕΟΠΥΥ καθόρισε ως νέα τιμή αποζημίωσης για τις μαλακές κάψουλες και μασώμενες βιταμίνες CF Multi MVW τα 42,54 και για τις παιδιατρικές σταγόνες τα 37,08.

Σχετικά έγγραφα:

ΦΕΚ 3492/Β’/5-10-2017 (σελ. 13)

ΦΕΚ 3750/Β’/24-10-2017 (σελ. 47)

 

 

———————-

 

 

Μάϊος 2017

 

Με βάση το νέο ΦΕΚ 1571/Β’/8-5-2017, ο ΕΟΠΥΥ καθόρισε ως τιμή αποζημίωσης για τις μαλακές κάψουλες και μασώμενες βιταμίνες CF Multi MVW τα 26,57€ και για τις παιδιατρικές σταγόνες τα 22,09.

Σχετικά έγγραφα:

ΦΕΚ 1571/Β’/8-5-2017 (σελ. 6)

 

 

———————-

 

 

 

Μάρτιος 2017

 

 

Ο ασφαλισμένος μπορεί πλέον να προμηθευτεί τις βιταμίνες CF Multi MVW από οποιοδήποτε φαρμακείο επιθυμεί προσκομίζοντας την ηλεκτρονική συνταγή του θεράποντος ιατρού υπογεγραμένη από ελεγκτή του ΕΟΠΥΥ.

 

 

———————-

 

 

Ιούνιος 2015

 

Το κόστος του νέου βιταμινούχου σκευάσματος CF MULTI MVW για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τον ΕΟΠΥΥ.

 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

  • Γνωμάτευση Διευθυντή Πανεπιστημιακής Κλινικής ή Κλινικής Ε.Σ.Υ. ή Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην οποία θα αναγράφεται η πάθηση του ασθενούς καθώς και η μηνιαία ποσότητά, κατόπιν έγκρισης του αρμοδίου ελεγκτή του ΕΟΠΥΥ.

  • Αναγραφή του βιταμινούχου σκευάσματος στο βιβλιάριο υγείας του ασθενή.

Στη συνέχεια ο ασφαλισμένος προσκομίζει τα παραπάνω δικαιολογητικά σε φαρμακείο που διαθέτει κλειδάριθμο ΕΟΠΥΥ, όπου και παραλαμβάνει δωρεάν τις βιταμίνες CF Multi MVW.

Η λίστα φαρμακείων που διαθέτουν κλειδάριθμο ΕΟΠΥΥ για δωρεάν παραλαβή των CF Multi MVW παρατίθενται παρακάτω. Η λίστα είναι προσωρινή και εμπλουτίζεται διαρκώς με τη δική μας προσπάθεια αλλά και με τη δική σας συμβολή, καθώς κάθε φαρμακοποιός που το επιθυμεί, μπορεί να πάρει τον σχετικό κλειδάριθμο από τον ΕΟΠΥΥ και να ενταχτεί στο σύστημα εξυπηρέτησης των ασθενών με Κ.Ι.

 

Σχετικά έγγραφα:

Απόφαση ΕΟΠΥΥ

Λίστα φαρμακείων με κλειδάριθμο

 

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της Aquamed

Ανακοίνωση