Ποδηλατικός Γύρος την Παγκόσμια Ημέρα Κ.Ι.

  • Αρχική
  • Ποδηλατικός Γύρος την Παγκόσμια Ημέρα Κ.Ι.
Ποδηλατικός Γύρος την Παγκόσμια Ημέρα Κ.Ι. HCFA TEAM 29 Αυγούστου, 2015

Ποδηλατικός Γύρος την Παγκόσμια Ημέρα Κ.Ι.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης «Ελληνική Εταιρία για την Ινώδη Κυστική Νόσο» (Ε.Ε.Ι.Κ.) στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα για την Κυστική Ίνωση, προγραμματίζει ποδηλατικό γύρο την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική Νόσο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης, 8 Σεπτεμβρίου 2015

 

“Η κάθε μας ανάσα ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας”

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης «Ελληνική Εταιρία για την Ινώδη Κυστική Νόσο» (Ε.Ε.Ι.Κ.) στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα για την Κυστική Ίνωση, προγραμματίζει ποδηλατικό γύρο την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική Νόσο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

 

Με σύνθημα “η κάθε μας ανάσα , ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας” και φέτος σας καλούμε να ενώσετε την προσπάθειά σας μαζί μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με την Κυστική Ίνωση. Την πιο συχνή κληρονομική νόσο στην λευκή φυλή, που στην χώρα μας υπολογίζεται ότι υπάρχουν 500.000 φορείς και γεννιούνται ένα με δυο παιδιά την εβδομάδα λόγο έλλειψης ενημέρωσης.

 

Περισσότερα για τη νόσο στην ιστοσελίδα μας: www.cysticfibrosis.gr

 

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί μας στην πλατεία Συντάγματος (Αθήνα) / ΧΑΝΘ (Θεσσαλονίκη) στις 17.00, να προμηθευτείτε το μπλουζάκι μας “eachbreath” στην εκκίνηση, όπου μαζί με το ποδήλατό σας και με ένα μπαλόνι θα ξεκινήσουμε από την πλατεία, κάνοντας ένα γύρο στο κέντρο της πόλης, μεταφέροντας το ελπιδοφόρο μας μήνυμα. Τέλος, στον τερματισμό, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί το εξής: κάθε χρόνο χάνουμε κάποιους συνασθενείς μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν για κάθε ασθενή που χάνεται αντί στεφάνων να αφιερώνουμε μπαλόνια με το όνομά τους. Τερματίζοντας στην πλατεία Συντάγματος και στον Λευκό Πύργο θα απελευθερώσουμε αυτά τα μπαλόνια στον ουρανό σε μια συμβολική κίνηση!

 

Σας περιμένουμε!

 

Στην Αθήνα: θα ξεκινήσει στις 17:00 με αφετηρία την Πλατεία Συντάγματος όπου επίσης θα γίνει και ο τερματισμός. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι, Πλατεία Συντάγματος, Όθωνος, αριστερά Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Σωκράτους, αριστερά Παν. Τσαλδάρη, Σταδίου, Φιλελλήνων, Πλατεία Συντάγματος.

 

Στη Θεσσαλονίκη: θα ξεκινήσει στις 17:00 με αφετηρία την πλατεία ΧΑΝΘ και τερματισμό το Λευκό Πύργο. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι, Πλατεία ΧΑΝΘ, οδός Τσιμισκή, αριστερά οδός Σαλαμίνος, αριστερά οδός Ναυάρχου Κουντουριώτου, ευθεία Λεωφ. Νίκης, Λευκός Πύργος.

 

Για καλύτερη ανάλυση της αφίσας πατήστε εδώ.