Ετήσια Γ.Συνέλευση – Εκλογές Νέου Δ.Σ. – Κοπή της Πίτας

  • Αρχική
  • Ετήσια Γ.Συνέλευση – Εκλογές Νέου Δ.Σ. – Κοπή της Πίτας
Ετήσια Γ.Συνέλευση – Εκλογές Νέου Δ.Σ. – Κοπή της Πίτας HCFA TEAM 18 Φεβρουαρίου, 2017

Ετήσια Γ.Συνέλευση – Εκλογές Νέου Δ.Σ. – Κοπή της Πίτας

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην Ετήσια Γενική μας Συνέλευση την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 16.00 μ.μ. στο ImpactHubAthensκατά την οποία θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την συνέχισή των επιτυχημένων δράσεων & παρεμβάσεων μας  την επόμενη 3ετία. Ταυτόχρονα θα διενεργηθούν και εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη ολική παραίτηση του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος θα πραγματοποιηθεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η καθιερωμένη βράβευση ‘’Υποστηρικτή της χρονιάς’’ για την εξαίρετη συνεισφορά του στο έργο του Συλλόγου μας κατά το προηγούμενο έτος 2016.

 

 

 

Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ-ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ.- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην Ετήσια Γενική μας Συνέλευση την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 16.00 μ.μ. στο Impact Hub Athens κατά την οποία θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την συνέχισή των επιτυχημένων δράσεων & παρεμβάσεων μας  την επόμενη 3ετία. Ταυτόχρονα θα διενεργηθούν και εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη ολική παραίτηση του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος θα πραγματοποιηθεί κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η καθιερωμένη βράβευση ‘’Υποστηρικτή της χρονιάς’’ για την εξαίρετη συνεισφορά του στο έργο του Συλλόγου μας κατά το προηγούμενο έτος 2016.

Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου

Ενόψει της προγραμματισμένης  παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, σας καλούμε να βάλετε υποψηφιότητα για να στελεχώσετε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη 3ετία με στόχο την συνέχιση του επιτυχημένου έργου του Συλλόγου μας. Η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου είχε προαναγγελθεί στην περσινή Γενική Συνέλευση αναδεικνύοντας την ανάγκη για συμμετοχικότητα περισσότερων μελών του συλλόγου αλλά και ανανέωσης και υποστήριξης των ήδη καταβεβλημένων μελών. Ταυτόχρονα οι αυξημένες απαιτήσεις σε κατάρτιση, πόρους και υποχρεώσεις αλλά και η απαραίτητη και επιθυμητή αποτελεσματικότητα επιβάλλουν την Ενιαία Πανελλαδική εκπροσώπηση. Σε έναν μεγάλο βαθμό αυτή είχε επιτευχθεί μέσα από την συνεργασία του Συλλόγου μας με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με Κ.Ι. Β. Ελλάδος και την συμβολή όλων των εμπλεκόμενων ιατρών Κ.Ι. που απαρτίζουν την επιστημονική μας επιτροπή. Για τον λόγο αυτόν ενθαρρύνονται τα μέλη από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στην ήδη επιτυχημένη προσπάθεια σύστασης ενός Δ.Σ. από ενήλικες ασθενείς και γονείς από όλη την Ελλάδα. Υποψηφιότητες μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικά ή με email μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15.00 στις διευθύνσεις του Συλλόγου μας στην συγκεκριμένη φόρμα που επισυνάπτεται.

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ

Θεματολογία Γενικής Συνέλευσης

  • Παρουσίαση των αποτελεσματικών δράσεων της τελευταίας 5ετίας (2012-2016) και
    των προγραμματισμένων δράσεων για το 2017
  • Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2016 & του προϋπολογισμού 2017
  • Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας
  • Επιβράβευση ’Υποστηρικτή της χρονιάς’’ για το 2016
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογή τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής
  • Εκλογή εκπροσώπων για την Ε.Ο.Σ. ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.
  • Ανοιχτή Συζήτηση – Οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η φετινή Γ.Σ. είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχιση λειτουργίας του Σωματείου μας και απαιτείται αυξημένη συμμετοχή.

** προς αποφυγήν διασταύρωσης μολύνσεων παρακαλείσθε να τηρηθούν οι γνωστές συνθήκες ασφαλείας, ενώ αποκλειστική ευθύνη για την συμμετοχή τους φέρνουν οι ασθενείς.

Όσοι δεν έχετε επικαιροποιήσει τα στοιχεία σας μπορείτε να τα στείλετε στο info@cysticfibrosis.gr. Μην ξεχάσετε να τακτοποιήσετε την ετήσια συνδρομή, 25 ευρώ για το 2016, (2 ευρώ/ μήνα). ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αριθμός Λογαριασμού: 178/296005-21, IBAN: GR 7401101780000017829600521