Δωρεάν διάθεση 10 νεφελοποιητών eflow rapid

  • Αρχική
  • Δωρεάν διάθεση 10 νεφελοποιητών eflow rapid
Δωρεάν διάθεση 10 νεφελοποιητών eflow rapid HCFA TEAM 28 Σεπτεμβρίου, 2019

Δωρεάν διάθεση 10 νεφελοποιητών eflow rapid

eflow L

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν δωρεάς, έχουμε στη διάθεση μας 10 νεφελοποιητές eflow rapid. Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε μέλη μας, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση για νεφελοποιητή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email του Συλλόγου μας.

eflow L 

 

28/9/2019 

Αγαπητοί μας ασθενείς και γονείς,

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν δωρεάς, έχουμε στη διάθεση μας 10 νεφελοποιητές eflow rapid. Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε μέλη μας, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση για νεφελοποιητή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email του Συλλόγου μας.

Δεδομένου ότι οι ανάγκες των ασθενών μας είναι πολύ περισσότερες των 10 νεφελοποιητών, οι αιτήσεις θα προωθηθούν στα μέλη της επιστημονικής μας επιτροπής με σκοπό να αξιολογηθούν οι προτεραιότητες αλλά και να κατανεμηθούν αν είναι δυνατόν σε ασθενείς που παρακολουθούνται από τα κέντρα/ μονάδες/ τμήματα K.I. σε όλη την Ελλάδα.

Στα κριτήρια επιλογής θα είναι η οικονομική κατάσταση του ασθενούς (ως παράγοντας που εμποδίζει την προμήθεια νεφελοποιητή) και ο αριθμός προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης, ενώ την τελική επιλογή θα την κάνει ο Υπεύθυνος Ιατρός του κάθε τμήματος Κ.Ι.

 

 

Αίτηση/ Δικαιολογητικά για νεφελοποιητή:

1. Αίτηση για νεφελοποιητή υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

2. Φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους* υποχρεωτική (πατήστε εδώ) ή αίτηση εγγραφής νέου μέλους** υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

3. Φόρμα δήλωσης συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

4. Βεβαίωση ιατρού (όπου θα αναγράφεται ότι ο ασθενής αδυνατεί να έχει πρόσβαση στη θεραπεία του λόγω της έλλειψης του νεφελοποιητή) & οικονομική κατάσταση προαιρετικά εφόσον αναγράφεται ο ιατρός παρακολούθησης

 

*Αν είστε ήδη μέλος του Συλλόγου μας, παρακαλούμε συμπληρώστε ξανά την φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους, με σκοπό την επικαιροποίηση των στοιχείων μας.

**Αν δεν είστε μέλος του Συλλόγου μας, μπορείτε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στη φόρμα αίτησης εγγραφής νέου μέλους.

 

Παρακαλούμε στείλτε όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά συμπληρωμένα στο email του Συλλόγου μας cysticfibrosis.gr@gmail.com

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών είναι η Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου μας 6944255853 (11-3μμ καθημερινά).