Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν διάθεσης 10 νεφελοποιητών eflow

  • Αρχική
  • Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν διάθεσης 10 νεφελοποιητών eflow
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν διάθεσης 10 νεφελοποιητών eflow HCFA TEAM 9 Νοεμβρίου, 2019

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δωρεάν διάθεσης 10 νεφελοποιητών eflow

eflow L

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής και συλλογής των αιτημάτων από τους ενδιαφερόμενους ασθενείς για τη δωρεάν διάθεση των 10 νεφελοποιητών eflow rapid από τον Σύλλογο μας. 

 

 eflow L

 

9/11/2019

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής και συλλογής των αιτημάτων από τους ενδιαφερόμενους ασθενείς για τη δωρεάν διάθεση των (10) νεφελοποιητών eflow rapid από τον Σύλλογο μας. 

 

Υποβλήθηκαν συνολικά (16) αιτήσεις στο Σύλλογο μας και συγκεκριμένα αίτηση υπέβαλαν

– (1) γονέας από τη Μονάδα ΚΙ του Παίδων-Αγ. Σοφία

– (11) ασθενείς από τη Μονάδα ΚΙ ενηλίκων του Σισμανογλείου

– (3) ασθενείς από τη Μονάδα ΚΙ ενηλίκων του Παπανικολάου Θεσσαλονίκης

– (1) ασθενής από το ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης

 

Όλες οι αιτήσεις προωθήθηκαν στους γιατρούς της επιστημονικής μας επιτροπής, για την τελική αξιολόγηση της προτεραιότητας των αιτήσεων.

 

Όπως είχαμε αναφέρει εξαρχής στόχος μας ήταν να δράσουμε με διαφάνεια αλλά και να κατανεμηθούν οι νεφελοποιητές αν είναι δυνατόν σε ασθενείς που παρακολουθούνται από τις Μονάδες Kυστικής Ίνωσης σε όλη την Ελλάδα.

 

Συνεπώς μετά την τελική αξιολόγηση της επιστημονικής μας επιτροπής, οι νεφελοποιητές δόθησαν στους 10 πρώτους αιτούντες (δείτε τον σχετικό πίνακα με τις αιτήσεις εδώ), οι οποίοι είναι κατανεμημένοι και γεωγραφικά ως προς τον τόπο διαμονής σε ολόκληρη την χώρα.

 

 

Οι αιτούντες θα ενημερωθούν για την παράδοση του νεφελοποιητή, ενώ όσοι παρευρίσκονται στην Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν τον νεφελοποιητή σήμερα Σάββατο 9/11 το απόγευμα στις 7μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας (Καπνικαρέας 19Α, Αθήνα, 1ος όροφος, πλησίον μετρό Μοναστηράκι), όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης για την πρόσβαση στο νέο φάρμακο Trikafta (δείτε εδώ).

 

** Θα ακολουθήσει εκ νέου κάλεσμα για νέους νεφελοποιητές.