Σύλλογος Κ.Ι. Β. Ελλάδος 17/3/2013

  • Αρχική
  • Σύλλογος Κ.Ι. Β. Ελλάδος 17/3/2013
Σύλλογος Κ.Ι. Β. Ελλάδος 17/3/2013 HCFA TEAM 30 Απριλίου, 2015

Σύλλογος Κ.Ι. Β. Ελλάδος 17/3/2013

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου κο Ι. Σπίνο (Πρόεδρο), και κο Δ. Κοντοπίδη (Αντιπρόεδρο) με τον κο Ι. Ραγκαβή (Πρόεδρο) και κο Γ. Ραβανίδη (Γενικό Γραμματέα) εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βορείου Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων από την Ινώδη Κυστική Νόσο, στο αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Κ.Ι. Β. Ελλάδος και με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των ασθενών που παρακολουθούνται στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από το επείγον θέμα που αφορούσε τον κίνδυνο, να παραμείνουν χωρίς γιατρό οι περίπου 50 ενήλικες της Βορείου Ελλάδος που παρακολουθούνται μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη από τον κο Ι. Κιουμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση του γιατρού έγινε λόγω προσωπικής επίθεσης που δεχόταν από την κα Α. Πρεφτίτση Πρόεδρο του 2ου Συλλόγου Κ.Ι. στη Θεσσαλονίκη όπου τον συκοφαντούσε επί χρόνια με ψευδή στοιχεία.

Η έκτακτη συνάντηση των παραπάνω αποφάσισε ομοφώνως τη στήριξη του γιατρού και ενέκρινε οποιοδήποτε μέσω για τη στήριξη του.