Εξοπλισμός Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου με τηλεοράσεις-ψυγεία

  • Αρχική
  • Εξοπλισμός Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου με τηλεοράσεις-ψυγεία
Εξοπλισμός Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου με τηλεοράσεις-ψυγεία HCFA TEAM 6 Ιουνίου, 2015

Εξοπλισμός Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου με τηλεοράσεις-ψυγεία

 

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας προέβη στη τοποθέτηση μονόπορτων μικρών ψυγείων καθώς και επίπεδων τηλεοράσεων σε κάθε θάλαμο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο, τις προσπάθειες για βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών στους θαλάμους της Μονάδας ενηλίκων Κυστικής Ίνωσης του «Σισμανόγλειου» νοσοκομείου.

 

Τόσο τα ψυγεία όσο και οι τηλεοράσεις προήλθαν από συγκεκριμένες δωρεές προς τον Σύλλογό μας και ακόλουθης αποδοχής τους από την Διοίκηση του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο».

 

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά:
• Τον δωρητή (που δεν επιθυμεί να γνωστοποιηθεί το όνομά του) για την δωρεά δώδεκα (12) ψυγείων μεσαίου μεγέθους, και
• Τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για την δωρεά πέντε (5) τηλεοράσεων.

 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι με αντίστοιχη διαδικασία είχαν τοποθετηθεί τέσσερις (4) τηλεοράσεις κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας Κωτσόβολος (2014) αλλά και τρεις (3) τηλεοράσεις κατόπιν δωρεάς ασθενούς μας (μεταφορά από το ιατρείο Κ.Ι. του «Σωτηρία»). Δυστυχώς, δύο (2) από αυτές καταστράφηκαν και μία (1) χάθηκε κατά την διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

 

Σας καλούμε να προστατέψετε όλα τα παραπάνω καθώς μας έχουν δοθεί με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας μας και να ενημερώνετε αναλόγως τον Σύλλογο ή τη νοσηλεία κατά την είσοδο ή έξοδό σας σε οποιαδήποτε σχετικό πρόβλημα.