Έκτακτη Συνάντηση με Διοικητή Σισμανογλείου

  • Αρχική
  • Έκτακτη Συνάντηση με Διοικητή Σισμανογλείου
Έκτακτη Συνάντηση με Διοικητή Σισμανογλείου HCFA TEAM 9 Νοεμβρίου, 2017

Έκτακτη Συνάντηση με Διοικητή Σισμανογλείου

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του Διοικητή του Σισμανογλείου κ. Κουταλά Εμμανουήλ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοντοπίδη Δημήτριο, την Γενική Γραμματέα κα Σπίνου Άννα, τον Αναπλ. Ταμία κ. Παληό Βασίλη και το μέλος κ. Σπίνο Ιωάννη σχετικά με την επίλυση του προβλήματος στελέχωσης της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης σε ιατρικό προσωπικό που έχει προκύψει έπειτα από την απομάκρυνση της πνευμονολόγου κας Γκιόκα Μαρίας από το τμήμα Κυστικής Ίνωσης και μετακίνησης της στην Α’ Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου στις αρχές Σεπτεμβρίου

 

Έκτακτη Συνάντηση με Διοικητή Σισμανογλείου | Δ.Σ. Συλλόγου

20.10.2017

Αγαπητοί ασθενείς και φίλοι,

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του Διοικητή του Σισμανογλείου κ. Κουταλά Εμμανουήλ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοντοπίδη Δημήτριο, την Γενική Γραμματέα κα Σπίνου Άννα, τον Αναπλ. Ταμία κ. Παληό Βασίλη και το μέλος κ. Σπίνο Ιωάννη σχετικά με την επίλυση του προβλήματος στελέχωσης της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης σε ιατρικό προσωπικό που έχει προκύψει έπειτα από την απομάκρυνση της πνευμονολόγου κας Γκιόκα Μαρίας από το τμήμα Κυστικής Ίνωσης και μετακίνησης της στην Α’ Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Διοικητής ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι η μετακίνηση της κας Γκιόκα έγινε για να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες της Α’ Πνευμονολογικής Κλινικής, ενώ δεσμεύτηκε ότι η μετακίνηση της ιατρού είναι προσωρινή και ότι μετά από 3 μήνες η κα Γκιόκα θα επιστρέψει στη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης. Επίσης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι η διαδικασία για την πρόσληψη μόνιμου πνευμονολόγου- επιμελητού Β’ με γνωστικό αντικείμενο την Κυστική Ίνωση, την οποία είχαν  αιτηθεί προ μηνών οι εκπρόσωποι του Συλλόγου σε προηγούμενη συνάντηση με τον κ. Κουταλά, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τέλος οι εκπρόσωποι μας διευκρίνισαν ότι επιφυλάσσονται για μελλοντική παρέμβαση και  θα βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση με την διευθύντρια κ. Διαμαντέα, με σκοπό την υπεράσπιση την ομαλή λειτουργία της μονάδας Κ.Ι. του Σισμανογλείου.