Πρόγραμμα υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση

  • Αρχική
  • Πρόγραμμα υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση
Πρόγραμμα υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση HCFA TEAM 18 Ιουνίου, 2019

Πρόγραμμα υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση

vertex fylladio Face

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση και τους φροντιστές τους, που αφορά τα φάρμακα της Vertex για την Κυστική Ίνωση και την υλοποίησή του έχει αναλάβει η εταιρεία ForHealth.

 

 

 vertex fylladio Face

 

Αγαπητοί μας ασθενείς και γονείς,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε το Πρόγραμμα Υποστήριξης CFyou για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση και τους φροντιστές τους.

 

Tο πρόγραμμα αφορά τα φάρμακα της Vertex για την Κυστική Ίνωση και την υλοποίησή του έχει αναλάβει η εταιρεία ForHealth.

 

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης CFyou, περιλαμβάνει τις εξής δωρεάν υπηρεσίες για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση:

– Επίσκεψη και εκπαίδευση από εκπαιδευμένο επαγγελματία υγείας στη χρήση συγκεκριμένης εφαρμογής για την τήρηση των καθημερινών συνηθειών και της θεραπείας του ασθενή.

– Κλήση από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας προκειμένου να υπενθυμίσουν σημαντικές ενέργειες για τη θεραπεία του ασθενή, όπως την υπενθύμιση λήψης του σκευάσματος, τη συνταγογράφησή του, τη συλλογή όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την προμήθεια του φαρμάκου.

– Επίσκεψη από επαγγελματία υγείας στην οικία του ασθενή ή όπου αλλού επιθυμεί ο ασθενής, προκειμένου να παραλάβει από τον ασθενή τα απαραίτητα έντυπα για την εκτέλεση της συνταγής. Στη συνέχεια θα εκτελεί τη συνταγή και θα αναλάβει να μεταφέρει με ασφάλεια το φάρμακό στο σημείο που επιθυμεί ο ασθενής, δηλαδή στην οικία του ή ακόμα και στο Νοσοκομείο την ημέρα της θεραπείας του.

– Κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο Υποστήριξης CFyou, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 ως τις 20:00, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας θα εξυπηρετούν τον ασθενή για οποιαδήποτε απορία.

 

Για να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης CFyou μπορείτε να καλέστε από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 08:00 ως τις 20:00 στο 2152157549.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τους θεράποντες ιατρούς του Τμήματος Κυστικής Ίνωσης όπου παρακολουθείστε.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο πληροφοριών εδώ.