Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς

  • Αρχική
  • Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς
Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς HCFA TEAM 2 Φεβρουαρίου, 2020

Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς

eflow anasfalistoi L

 

Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς.

 

 

eflow anasfalistoi L

 

 

Διαδικασία προμήθειας νεφελοποιητών eflow σε ασφαλισμένους & ανασφάλιστους ασθενείς

 

1/2/2020

 

Αγαπητοί μας ασθενείς και γονείς,

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεχή επικοινωνία και συνεργασία των εκπροσώπων του Συλλόγου μας με την Αντιπρόεδρο ΕΟΠΥΥ κα Καρποδίνη και τα αρμόδια τμήματα του ΕΟΠΥΥ (δείτε εδώ και εδώ) ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής συνταγογράφησης των νεφελοποιητών eflow rapid και των αναλωσίμων τους καθώς και των αναπνευστικών φυσιοθεραπειών για τους όλους ασφαλισμένους ασθενείς με Κυστική Ίνωση.

 

       ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Όλοι οι ασφαλισμένοι ασθενείς μπορείτε πλέον να απευθύνεστε στον θεράποντα ιατρό σας για τη συνταγογράφηση του νεφελοποιητή eflow. Στη συνέχεια για να εκτελέσετε τη συνταγή σας και να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν τον νεφελοποιητή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την “Oxygenium” (τηλ. 2107242106, Μαιάνδρου 5 & Δημητρέσσα 12-14, πλησίον Hilton) για να επιβεβαιώσετε το απόθεμα.

 

       ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Δεδομένου όμως ότι πρέπει να καλυφθούν και οι ανάγκες των ανασφάλιστων ασθενών μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν δωρεάς έχουμε στη διάθεση μας 4 νεφελοποιητές eflow rapid, οι οποίοι και θα διατεθούν αποκλειστικά στους ανασφάλιστους ασθενείς με Κυστική Ίνωση. Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε μέλη μας, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση για νεφελοποιητή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email του Συλλόγου μας.

Οι αιτήσεις θα προωθηθούν στα μέλη της επιστημονικής μας επιτροπής με σκοπό να αξιολογηθούν οι προτεραιότητες αλλά και να κατανεμηθούν αν είναι δυνατόν σε ασθενείς που παρακολουθούνται από τα κέντρα/ μονάδες/ τμήματα K.I. σε όλη την Ελλάδα.

Στα κριτήρια επιλογής θα είναι ο αριθμός προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης, ενώ την τελική επιλογή θα την κάνει ο Υπεύθυνος Ιατρός του κάθε τμήματος Κ.Ι.

 

Δικαιολογητικά για νεφελοποιητή σε ανασφάλιστους:

1. Φωτοτυπία αποδεικτικού ανασφάλιστου δικαιούχου Ν.4368/16

1. Αίτηση για νεφελοποιητή υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

2. Φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους* υποχρεωτική (πατήστε εδώ) ή αίτηση εγγραφής νέου μέλους** υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

3. Φόρμα δήλωσης συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτική (πατήστε εδώ)

4. Βεβαίωση ιατρού (όπου θα αναγράφεται ότι ο ασθενής αδυνατεί να έχει πρόσβαση στη θεραπεία του λόγω της έλλειψης του νεφελοποιητή).

 

*Αν είστε ήδη μέλος του Συλλόγου μας, παρακαλούμε συμπληρώστε ξανά την φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους, με σκοπό την επικαιροποίηση των στοιχείων μας.

**Αν δεν είστε μέλος του Συλλόγου μας, μπορείτε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στη φόρμα αίτησης εγγραφής νέου μέλους.

 

Παρακαλούμε στείλτε όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά συμπληρωμένα στο email του Συλλόγου μας cysticfibrosis.gr@gmail.com

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών είναι η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου μας 6944255853 (11-3μμ καθημερινά).

 

Σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη διάθεσης νεφελοποιητών σε περισσότερους ανασφάλιστους ασθενείς θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.