Συνάντηση με Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα ασθενών με Κυστική Ίνωση

  • Αρχική
  • Συνάντηση με Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα ασθενών με Κυστική Ίνωση
Συνάντηση με Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα ασθενών με Κυστική Ίνωση HCFA TEAM 9 Φεβρουαρίου, 2020

Συνάντηση με Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα ασθενών με Κυστική Ίνωση

ipourgio ergasias L

Στις 21/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης στο Υπουργείο Εργασίας με την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Καρασιώτου Παυλίνα, τον Διευθυντή κ. Βρεττό Κωνσταντίνο και τον κ. Κωστάκο, όπου συζητήθηκαν τα συνταξιοδοτικά θέματα που αφορούν τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση.

 

ipourgio ergasias L 

 

 

Συνάντηση με Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα των ασθενών με Κυστική Ίνωση

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

Την Δευτέρα 21/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης κ. Δημήτρη Κοντοπίδη, κας Άννας Σπίνου και κ. Βασίλη Παληού στο Υπουργείο Εργασίας με την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Καρασιώτου Παυλίνα, τον Διευθυντή κ. Βρεττό Κωνσταντίνο και τον κ. Κωστάκο.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα συνταξιοδοτικά θέματα που αφορούν τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση. Συγκεκριμένα συζητήθηκε για λόγους ίσης μεταχείρισης η συμπερίληψη των ασθενών μας που εργάζονται στον Δημόσιο τομέα στην ευνοϊκή ρύθμιση της πλήρους συνταξιοδότησης με 15ετή εργασία, το οποίο ισχύει μέχρι τώρα μόνο για τους ασθενείς μας που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας διαβεβαίωσαν ότι η ευνοϊκή συνταξιοδοτική ρύθμιση για τους ασθενείς μας θα ενταχθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.

 

Η συνάντηση μας με τους εκπροσώπους του Υπουργείου Εργασίας ανανεώθηκε, ενώ για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.