Αντίο στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Βασίλη Παληό

  • Αρχική
  • Αντίο στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Βασίλη Παληό
Αντίο στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Βασίλη Παληό HCFA TEAM 5 Ιουλίου, 2021

Αντίο στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Βασίλη Παληό

antio vasili F

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου έφυγε από κοντά μας ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας και συνασθενής μας Βασίλης Παληός. Η απώλεια του αφήνει πιο φτωχή την κοινότητα της Κυστικής Ίνωσης στη χώρα μας. Για περισσότερο από μια δεκαετία ο Βασίλης Παληός ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όλων των μαχών του Συλλόγου μας για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση. 

 

antio vasili F 

5/7/2021

 

Αντίο στον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας Βασίλη Παληό

 

 

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου έφυγε από κοντά μας ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας και συνασθενής μας Βασίλης Παληός.

 

Η απώλεια του αφήνει πιο φτωχή την κοινότητα της Κυστικής Ίνωσης στη χώρα μας. Για περισσότερο από μια δεκαετία ο Βασίλης Παληός ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και όλων των μαχών του Συλλόγου μας για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση. 

 

Προσέφερε πολύ σημαντικό έργο με ανιδιοτέλεια, σεμνότητα και ήθος. Ήταν πάντα εκεί για τους συνασθενείς του. Έδινε από αυτό που δεν είχε, όχι από το περίσσευμα του. Και αυτό ήταν το μεγαλείο του. 

 

Πίστευε στις μεταμοσχεύσεις και πάλεψε γι’ αυτές μέχρι την τελευταία του ανάσα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε ζωή στο όραμα του Βασίλη και να τιμήσουμε τη μνήμη του και τον αγώνα του είναι να γραφτούμε δωρητές οργάνων, όπως θα ήθελε και ο ίδιος. 

 

Δίνουμε ανάσα με ένα κλικ εδώ, στη μνήμη του Βασίλη. Για τα παιδιά που περιμένουν την δική τους 2η ευκαιρία στη ζωή. Η ανάσα τους είναι στο χέρι μας. 

 

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας αδελφέ Βασίλη.  

 

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

 

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα σου για Απεριόριστη Ανάσα για όλους τους ασθενείς.

 

 

Η Πρόεδρος Άννα Σπίνου & το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης

 

 

 

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 6/7 στις 13.30μμ στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών, όπου θα φοράμε όλοι τη μπλούζα “each breath” του Συλλόγου, όπως είχε ζητήσει ο Βασίλης.

Εις μνήμην του Βασίλη αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί την κατάθεση δωρεάς προς τον Σύλλογο, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

IBAN: GR7401101780000017829600521

Αριθμός Λογαριασμού: 178/296005-21

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική Νόσο