Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Ενημερώσου στη νέα ιστοσελίδα

  • Αρχική
  • Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Ενημερώσου στη νέα ιστοσελίδα
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Ενημερώσου στη νέα ιστοσελίδα HCFA TEAM 23 Νοεμβρίου, 2023

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Ενημερώσου στη νέα ιστοσελίδα

40 χρόνια Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης

Απεριόριστη Ανάσα

Περιηγηθείτε στη νέα ανακατασκευασμένη ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης www.cysticfibrosis.gr για να ενημερωθείτε για την πιο συχνή κληρονομική νόσο στη λευκή φυλή. Η ανακατασκευασμένη ιστοσελίδα είναι δίγλωσση, πλήρως συμβατή με android, iphone, tablets, κλπ, με νέο επικαιροποιημένο περιεχόμενο. 

  • τί είναι η Κ.Ι., πώς κληρονομείται, πρόληψη
  • θεραπείες και εξειδικευμένα Κέντρα Κυστικής Ίνωσης
  • αναλυτικός οδηγός παροχών ασθενών (παροχές υγείας, κοινωνικο-οικονομικές παροχές, επιδόματα, εκπαίδευση, εργασία, συνταξιοδότηση, κλπ)
  • δράσεις Συλλόγου (συνέδρια, καμπάνιες ευαισθητοποίησης, υποστήριξη ασθενών & Κέντρων Κ.Ι., βραβεύσεις Συλλόγου, κλπ)

Η νέα ιστοσελίδα θα φιλοξενήσει ιστορίες ασθενών, φροντιστών και φίλων που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη ζωή με Κυστική Ίνωση, τις σκέψεις τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, τις καλές μέρες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Είσαι ασθενής με Κυστική Ίνωση ή φροντιστής, συγγενής, φίλος; Στείλε μας τώρα την ιστορία σου στο cysticfibrosis.gr@gmail.com

* Μπορείτε να μας στείλετε την ιστορία σας σε κείμενο (προαιρετικά μαζί με φωτογραφία σας) ή σε βίντεο. Η ιστορία σας μπορεί να δημοσιευτεί είτε με το όνομα σας, είτε ανώνυμα.