Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023

  • Αρχική
  • Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023
Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023 HCFA TEAM 29 Νοεμβρίου, 2023

Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”- Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023

🕵️ 🐈 “Μυστική Αποστολή: Κ.Ι.”

Η Χλόη και ο Κίρι μας προσκαλούν αυτήν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Innovathens στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, σε ένα διαδραστικό ταξίδι, σε μια μυστική αποστολή με στόχο να ξεδιαλύνουμε μαζί το μυστήριο της Κυστικής Ίνωσης και να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά της.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Ημερίδα “Κυστική Ίνωση: Ατενίζοντας το μέλλον” στο https://cysticfibrosis.gr/hybrid-2023/ για να συμμετέχετε στην παρουσίαση του πρώτου διαδραστικού παιδικού βιβλίου για την Κυστική Ίνωση στην Ελλάδα.

📖 Η “Μυστική Αποστολή: Κ.Ι.” αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συλλόγου μας για τους μικρούς ασθενείς και τους φροντιστές τους, αλλά και για καθέναν που θέλει να ανακαλύψει τα μυστικά της Κυστικής Ίνωσης. Το βιβλίο αυτό είναι ένα δώρο από τα μεγάλα “παιδιά” της Κυστικής Ίνωσης και τους γονείς μας προς τους μικρούς μας ασθενείς και τους φροντιστές τους. Η ιδέα ξεκίνησε όταν ενήλικες ασθενείς αναρωτηθήκαμε τί θα συμβουλεύαμε τον εαυτό μας ως παιδί εάν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω. Ως μια ανάγκη μικρών και μεγάλων μελών της κοινότητας μας να κατανοήσουμε τη νόσο και ρίξουμε φως και να ρίξουμε φως στα κρυμμένα μυστικά της. 

🌹 Ευχαριστούμε την συγγραφέα και εικονογράφο, Λιάνα Δενεζάκη, την επιστημονική επιτροπή και τους γιατρούς μας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για τη συμβολή τους, ώστε να πάρει σάρκα και οστά η “Μυστική Αποστολή: K.I.”, ακριβώς όπως την ονειρευτήκαμε. Ευχαριστούμε την Vertex Pharmaceuticals για την ευγενική υποστήριξη, χωρίς την οποία το βιβλίο μας δεν θα γινόταν πραγματικότητα.