Μια πολύ ουσιαστική και ανθρώπινη συνέντευξη προβλήθηκε πρόσφατα στην ΕΡΤ με τη συμμετοχή της Αναπληρώτριας Ταμία του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Δέσποινας Γκίνη, του μέλους του Συλλόγου μας Βιβής Κατσάνου, καθώς και των γιατρών της Μονάδας Ενηλίκων Κυστικής Ίνωσης στο Γ.Ν. “Παπανικολάου” Θεσσαλονίκης.
Μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες ως ασθενείς με Κυστική Ίνωση και ως μητέρες, ανέδειξαν με ειλικρίνεια την καθημερινότητα με τη νόσο, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, την ελπίδα που προσφέρει η μεταμόσχευση πνευμόνων, την ανεκτίμητη αξία της δωρεάς οργάνων και τη δύναμη που απαιτείται για να συνεχίζει κανείς με αξιοπρέπεια.
Διαβάστε το άρθρο της ΕΡΤ και δείτε τα σχετικά βίντεο των συνεντεύξεων εδώ: https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/kystiki-inosi-h-zoi-me-tin-klironomiki-noso-pou-einai-pleon-diaxeirisimi/
Ευχαριστούμε θερμά τη Δέσποινα Γκίνη και τη Βιβή Κατσάνου για το θάρρος τους και την έμπνευση που προσφέρουν σε όλους τους ασθενείς, καθώς και τους γιατρούς που στηρίζουν καθημερινά τους ασθενείς μας.
🌿 Γινόμαστε όλοι δωρητές οργάνων- χαρίζουμε τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή: https://www.eom.gr/ethniko-mitroo-doreas-organon-kai-iston/



