Σισμανόγλειο 3/9/2012

Σισμανόγλειο 3/9/2012 HCFA TEAM 25 Απριλίου, 2015

Σισμανόγλειο 3/9/2012

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κα Ο. Οικονόμου (Διοικήτρια του Σισμανογλείου) σχετικά με την επίλυση των θεμάτων των ενηλίκων, όπως αυτά προέκυψαν με την διάλυση της Μονάδας Κ.Ι. του Σωτηρία:

-παροχή περισσότερων δίκλινων θαλάμων στη Μονάδα Κ.Ι. του νοσοκομείου με την στελέχωσή του από το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό

-άμεση ενίσχυση του κου Η. Ιγγλέζου με 2 γιατρούς όσον αφορά τις συνταγογραφήσεις αλλά και τις τακτικές εξετάσεις

-επιβεβαίωση δεύτερου εξωτερικού ιατρείου κάθε Τρίτη αλλά και προθήκης νέας ημέρας εάν χρειαστεί

-δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού έκτακτου ή μη σε συγκεκριμένο πρόσωπο/ γραμματειακή υποστήριξη και όχι μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1535

-δημιουργία θαλάμου βραχείας νοσηλείας/ δυνατότητα κατ’ οίκον νοσηλείας

-δημιουργία ξεχωριστών ιατρείων/ εξεταστηρίων

-ενημέρωση Υπουργείου Υγείας για αύξηση δαπανών και παροχή στο φαρμακείο του νοσοκομείου για τα φάρμακα υψηλού κόστους (pulmozyme, tobi, cayston κ.λ.π.)

-προοπτική για στελέχωση του κέντρου με πνευμονολόγους με σκοπό την εξειδίκευση

-προοπτική για στελέχωση του κέντρου με άλλες ειδικότητες (φυσιοθεραπευτές, γαστρεντερολόγους, ενδοκρινολόγους, διαιτολόγους, ψυχολόγους)

Αναμένεται σύντομα ενημέρωσή μας για την πρόοδο των παραπάνω, όπου με βάση την πρόσφατη παράδοση των καινούργιων θαλάμων από την κα Οικονόμου τον Απρίλιο του 2012, επιβεβαίωσε τη θέληση από μεριάς της και την καλή μεταξύ μας συνεργασία.