Σισμανόγλειο 18/7/2023

Σισμανόγλειο 18/7/2023 HCFA TEAM 24 Ιουλίου, 2023

Σισμανόγλειο 18/7/2023

Προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου μας, Άννας Σπίνου (Πρόεδρος) και Μάρως Γούναρη (Γενική Διευθύντρια) με τον Διοικητή του Σισμανογλείου, κ. Δαλαΐνα Ηλία, και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια,κα  Ζωή Ρακοπούλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης του νοσοκομείου. Οι εκπρόσωποι μας τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης της Μονάδας με ιατρικό προσωπικό και ζήτησαν από τον Διοικητή την άμεση τοποθέτηση της ιατρού, κας Χριστακάκου Αθηνάς, στην οργανική της θέση στη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης ως Επιμελήτρια Β’ και την άμεση έναρξη της εκπαίδευσης και εξειδίκευσής της στη νόσο.

Η Πρόεδρός Άννα Σπίνου υπογράμμισε ότι η υποστελέχωσητης Μονάδας έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στα τακτικά ραντεβού έως και 6 μήνες των περίπου 300 ασθενών που παρακολουθούνται στη Μονάδα και τόνισε ότι οι ασθενείς μας αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μείνουν ακάλυπτοι από εξειδικευμένο πνευμονολόγο, προκαλώντας σοβαρές συνέπειες στην υγεία τους.

Ο Διοικητής αναγνώρισε τη σοβαρότητα του ζητήματος και δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί του θέματος, ώστε η Επιμελήτρια Β’ κα Χριστακάκου να απασχολείται πλέον στη Μονάδα Κ.Ι. του νοσοκομείου, προκειμένου να υποστηρίξει τις ανάγκες των ασθενών μας.