Εξοπλισμός με Ποδήλατα στο Σισμανόγλειο

  • Αρχική
  • Εξοπλισμός με Ποδήλατα στο Σισμανόγλειο
Εξοπλισμός με Ποδήλατα στο Σισμανόγλειο HCFA TEAM 19 Ιανουαρίου, 2017

Εξοπλισμός με Ποδήλατα στο Σισμανόγλειο

O Συλλόγος μας με πρωτοβουλία του, τοποθέτησε κατά τις πρώτες μέρες του 2017 πέντε (5) σύγχρονα ποδήλατα Kettler στους θαλάμους της μονάδας ενηλίκων Σισμανολγείου για την ενίσχυση των αναγκών τους σε φυσιοθεραπεία & άσκηση στα πλαίσια της ανάπτυξης μονάδων Κυστικής Ίνωσης τόσο σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό. Η παραπάνω ενέργεια ήταν μια Δωρεά της ”ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ” του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου όπου και ευχαριστούμε θερμά. 

 

 

O Συλλόγος μας με πρωτοβουλία του, τοποθέτησε κατά τις πρώτες μέρες του 2017 πέντε (5) σύγχρονα ποδήλατα Kettler στους θαλάμους της μονάδας ενηλίκων Σισμανολγείου για την ενίσχυση των αναγκών τους σε φυσιοθεραπεία & άσκηση στα πλαίσια της ανάπτυξης μονάδων Κυστικής Ίνωσης τόσο σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό.* Η παραπάνω ενέργεια ήταν μια Δωρεά της ”ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ” του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου όπου και ευχαριστούμε θερμά. 

* Ύστερα από την επιτυχημένη διεκδίκηση και δημιουργία της μονάδας Κυστικής Ίνωσης ενηλίκων στο Σισμανόγλειο από την τότε Διοικήτρια κ. Οικονόμου, το 2012 συνεχίζουμε τις προσπάθειες για ανάπτυξη σε υποδομές και εξοπλισμό, για στελέχωση και εκπαίδευση προσωπικού. Οι θάλαμοι μέχρι σήμερα έχουν εξοπλιστεί από δωρεές του Συλλόγου εκτός από τα συγκεκριμένα ποδήλατα με Τηλεοράσεις & Ψυγεία.