Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ετήσια Γενική Συνέλευση HCFA TEAM 11 Ιουνίου, 2018

Ετήσια Γενική Συνέλευση

geniki sineleysi18

Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση μας την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ. στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας, Καπνικαρέας 19Α, Αθήνα, πλησίον σταθμού μετρό Μοναστηράκι. Στα παρευρισκόμενα ταμειακώς ενήμερα μέλη (ασθενείς, γονείς) θα δοθούν μετά από κλήρωση τα νέα ατομικά σπιρόμετρα για την αυτοδιαχείριση της καλής αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών με Κυστική Ίνωση.

 

 geniki sineleysi18

 

 

Αθήνα, 1 Ιουνίου 2018

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 29/6/2018

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική Νόσο σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.00μμ στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας, Καπνικαρέας 19Α, Αθήνα, πλησίον σταθμού μετρό Μοναστηράκι.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής τους των 25€ (δηλαδή 2€ / μήνα) πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, έτσι ώστε να είναι ταμειακώς ενήμεροι. (Μπορεί να τακτοποιηθεί την ημέρα της Γ.Σ.)

Η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής μπορεί να γίνει και μέσω κατάθεσης στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αριθμός Λογαριασμού: 178/296005-21, IBAN: GR 7401101780000017829600521, όπου στην αιτιολογία μαζί με το όνομα θα πρέπει να συμπληρωθεί η ένδειξη “Συνδρομή”.

Στα ταμειακώς ενήμερα μέλη (ασθενείς, γονείς) που θα παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση θα δοθούν μετά από κλήρωση τα τέσσερα (4) νέα ατομικά σπιρόμετρα, που βοηθούν τον ασθενή στην αυτοδιαχείριση της καλής αναπνευστικής του λειτουργίας.

Υπενθυμίζουμε ότι προς αποφυγή διασταυρώσεων μολύνσεων μεταξύ των ασθενών που θα παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, παρακαλούμε να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας διασταύρωσης μολύνσεων, ενώ αποκλειστική ευθύνη για τη συμμετοχή τους φέρουν οι ίδιοι ασθενείς.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά ότι η Γενική Συνέλευση είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου μας και απαιτείται αυξημένη συμμετοχή καθώς χρειάζεται να υποστηριχτούν τα κεκτημένα στην Κυστική Ίνωση αφού έχει αποδειχθεί ότι πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο.

 

Σας περιμένουμε όλους!