Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά covid-19 των ασθενών με ΚΙ & μεταμόσχευση

  • Αρχική
  • Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά covid-19 των ασθενών με ΚΙ & μεταμόσχευση
Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά covid-19 των ασθενών με ΚΙ & μεταμόσχευση HCFA TEAM 16 Μαρτίου, 2021

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά covid-19 των ασθενών με ΚΙ & μεταμόσχευση

anna vaccine F

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου ανοίογει η ηλεκτρονική πλατφόρμα των ραντεβού εμβολισμού κατά covid-19 για την πρώτη κατηγορία των ασθενών με νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου, στους οποίους έχουν ενταχθεί από την πρώτη στιγμή οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση και οι μεταμοσχευμένοι μας ασθενείς, ενώ οι εμβολιασμοί ξεκινούν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

 

anna vaccine F

 

 Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά covid-19 των ασθενών με ΚΙ & μεταμόσχευση

 

“Η μόνη παρενέργεια που εμφανίστηκε αμέσως μετά το εμβόλιο και δεν έχει ακόμα περάσει είναι ένα διαρκές συναίσθημα ευτυχίας και ανακούφισης!” ειναι οι εντυπώσεις που μας μεταφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου μας και ασθενής με ΚΙ, Άννα Σπίνου, από τη δεύτερη δόση εμβολιασμού της κατά της covid-19 ως υγειονομικός. 

 

Μετά την πρώτη φάση εμβολιασμού των υγειονομικών και των ηλικιωμένων ευπαθών ομάδων, περνάμε στη δεύτερη φάση εμβολιασμού των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα.

 

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα των ραντεβού για την πρώτη κατηγορία των ασθενών με νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου.

 

Από την πρώτη στιγμή στη συγκεκριμένη κατηγορία των ασθενών που προηγούνται στον εμβολιασμό έχουν ενταχθεί και αναφέρονται ονομαστικά οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση και οι μεταμοσχευμένοι μας ασθενείς καθώς και όσοι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση. 

 

Οι εμβολιασμοί ξεκινούν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, ενώ οι ασθενείς μας θα μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους στην ειδική πλατφόρμα emvolio.gov.gr. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα ειδοποιηθούν μέσω sms ή email.

 

Καλή λευτεριά σε όλους!

 

emvolio1a

 

emvolio2

 

emvolio3