Ο Δημήτρης Κοντοπίδης προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας στην 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

  • Αρχική
  • Ο Δημήτρης Κοντοπίδης προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας στην 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Κοντοπίδης προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας στην 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας HCFA TEAM 8 Αυγούστου, 2021

Ο Δημήτρης Κοντοπίδης προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας στην 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

sakellaropoulou F4

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού CF Europe, Δημήτρης Κοντοπίδης, παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση εορτασμού της 47ης επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

 

sakellaropoulou F4

 

24/7/2021

 

Ο Δημήτρης Κοντοπίδης προσκεκλημένος της Προέδρου της Δημοκρατίας στην 47η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

 

 

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση εορτασμού της 47ης επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας με καλεσμένους, εκτός από τους επισήμους και τους πολιτικούς, για πρώτη φορά ένα πλήθος ενεργών πολιτών, επιστημόνων, καλλιτεχνών και άλλων ανθρώπων που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινωνία μας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού CF Europe, Δημήτρης Κοντοπίδης, αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

 

«Η άμεση και ισότιμη πρόσβαση στις καινοτόμες θεραπείες που βελτιώνουν την ποιότητα και προσδόκιμο ζωής των ασθενών, αλλά και η συμμετοχή μας στις αποφάσεις που αφορούν την Υγεία μας, είναι θέμα Δημοκρατίας. Στόχος μας ως εκπρόσωποι των ασθενών, είναι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί οι ασθενείς να ρισκάρουν την ζωή τους για να διεκδικήσουν την θεραπεία τους ή τη μεταμόσχευση. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην χάραξη πολιτικής υγείας για  δικαιότερη κατανομή των περιορισμένων και σπάνιων πόρων»,

ήταν τα λόγια που μετέφερε ο Δημήτρης Κοντοπίδης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Ο Επίτιμος Πρόεδρος μας ευχαρίστησε θερμά την κα Σακελλαροπούλου για τη συμμετοχή της και την έμπρακτη υποστήριξή της στην καμπάνια του Συλλόγου μας “Απεριόριστη Ανάσα” για τη μεταμόσχευση πνευμόνων και τη δωρεά οργάνων.

 

Με τη συμβολή της Προέδρου της Δημοκρατίας καταφέραμε να τριπλασιάσουμε τις εγγραφές δωρητών οργάνων στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων κατά την διάρκεια του lockdown της πανδημίας, αποδεικνύοντας  ότι μπορούμε να δώσουμε την 2η ευκαιρία στη ζωή, στηρίζοντας τη δωρεά οργάνων με πράξεις.