Telemedicine στην Κυστική Ίνωση – Νέα δωρεάν ατομικά σπιρόμετρα (2)

  • Αρχική
  • Telemedicine στην Κυστική Ίνωση – Νέα δωρεάν ατομικά σπιρόμετρα (2)
Telemedicine στην Κυστική Ίνωση – Νέα δωρεάν ατομικά σπιρόμετρα (2) HCFA TEAM 30 Ιανουαρίου, 2022

Telemedicine στην Κυστική Ίνωση – Νέα δωρεάν ατομικά σπιρόμετρα (2)

spirometra 2022 F2

96 νέα ατομικά σπιρόμετρα για το νέο έτος διαθέτει δωρεάν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης σε ασθενείς σε όλη τη χώρα. Θερμές ευχαριστίες στην CHIESI HELLAS για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική δωρεά των σπιρομέτρων. 

  spirometra 2022 F2

 

30/1/2022

Telemedicine στην Κυστική Ίνωση – 96 νέα ατομικά σπιρόμετρα

300 σπιρόμετετρα συνολικά

 

96 νέα ατομικά σπιρόμετρα διαθέτει δωρεάν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης για το νέο έτος, στηρίζοντας τις προσπάθειες των Μονάδων Κυστικής Ίνωσης για ανάπτυξη της τηλεϊατρικής (telemedicine). Τα σπιρόμετρα θα διατεθούν σε ασθενείς σε όλη τη χώρα, που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν σπιρόμετρο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας στα πλαίσια της καμπάνιας “Απεριόριστη Ανάσα”, ο Σύλλογος είχε πάρει την πρωτοβουλία και είχε δωρίσει τα προηγούμενα έτη 204 ατομικά σπιρόμετρα σε ασθενείς με Κυστική Ίνωση σε όλη την Ελλάδα, με προτεραιότητα στους πιο επιβαρυμένους αναπνευστικά, για την απομακρυσμένη ιατρική παρακολούθησή τους και την αυτοδιαχείριση της νόσου με ταυτόχρονη προστασία από τις νοσοκομειακές επισκέψεις.

 

Με τα ατομικά σπιρόμετρα οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τακτικά την απαραίτητη εξέταση της σπιρομέτρησης απομακρυσμένα από το σπίτι τους, αποφεύγοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο τις επισκέψεις στα νοσοκομεία, για την προστασία τους από τον κορονοϊό αλλά και τις νοσοκομειακές μικροβιακές επιμολύνσεις, όπως γίνεται και στο εξωτερικό.

 

– Όσοι ασθενείς/φροντιστές επιθυμούν να παραλάβουν σπιρόμετρο και δεν έχουν κάνει ακόμα αίτηση, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα εδώ και στη συνέχεια θα ενημερωθούν μέσω μέιλ για τη διαδικασία παραλαβής. 

– Όσοι έχουν ήδη κάνει αίτηση και είναι σε αναμονή παραλαβής, θα τους αποσταλεί προσεχώς το σπιρόμετρο στη διεύθυνση της οικίας που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. 

εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις οδηγίες χρήσης του σπιρομέτρου στα ελληνικά.

 

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλλει περαιτέρω στην υποστήριξη των αναγκών των περισσότερων από 790 καταγεγραμμένων ασθενών με Κυστική Ίνωση στην Ελλάδα, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω μέιλ με το Σύλλογο μας στο cysticfibrosis.gr@gmail.com ή να καταθέσει οποιαδήποτε δωρεά/συνδρομή στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, είτε μέσω paypal (στο cysticfibrosis.gr@gmail.com), είτε πατώντας εδώ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

IBAN: GR7401101780000017829600521

Αριθμός Λογαριασμού: 178/296005-21

Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική Νόσο 

 

 

*Ευχαριστούμε θερμά την CHIESI HELLAS για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική δωρεά των σπιρομέτρων.

 

 

google form 2002 b - Αντιγραφή