Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”

  • Αρχική
  • Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.” HCFA TEAM 27 Δεκεμβρίου, 2023

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023- Παιδικό βιβλίο “Μυστική Αποστολή: K.I.”

Στα πλαίσια των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κυστικής Ίνωσης 2023, αλλά και της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό παιδικό βιβλίο για την Κυστική Ίνωση στην Ελλάδα, με τίτλο “Μυστική Αποστολή: Κ.Ι.”.

Την συγγραφή και εικονογράφηση ανέλαβε η επιτυχημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Λιάνα Δενεζάκη, σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Το βιβλίο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης για τους μικρούς ασθενείς και τους φροντιστές τους, αλλά και για οποιονδήποτε επιθυμεί να λύσει τους γρίφους της Κυστικής Ίνωσης και να ξεκλειδώσει τα μυστικά της.

Το βιβλίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Vertex Pharmaceuticals και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ενημερωτικό συνέδριο “Κυστική Ίνωση: Ατενίζοντας το μέλλον”, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στο Innovathens στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης σε ασθενείς με Κυστική Ίνωση, τους φροντιστές τους, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά της νόσου. Για να προμηθευτείτε δωρεάν το βιβλίο από τον Σύλλογο μας, επισκεφθείτε την σελίδα μας εδώ.