Τρέχουμε για την Κυστική Ίνωση στον 41ο Μαραθώνιο

  • Αρχική
  • Τρέχουμε για την Κυστική Ίνωση στον 41ο Μαραθώνιο
Τρέχουμε για την Κυστική Ίνωση στον 41ο Μαραθώνιο HCFA TEAM 28 Μαΐου, 2024

Τρέχουμε για την Κυστική Ίνωση στον 41ο Μαραθώνιο

Οι θέσεις για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας άνοιξαν!

Δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 5χλμ του Μαραθωνίου με την Αγωνιστική Ομάδα Κυστικής Ίνωσης, συμβάλλοντας στον αγώνα των ασθενών μας για “Απεριόριστη Ανάσα”. Ο αγώνας των 5χλμ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024. 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή

Κάνε την εγγραφή σου στην ομάδα μας καλώντας μας στο τηλ. 2110137700, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, στις 15:00-19:00 ή στέλνοντας μέιλ στο helpline@cysticfibrosis.gr υπόψιν κας Σαλτουρίδου Ελένης. 

Δήλωσε συμμετοχή έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής όλοι οι δρομείς της Αγωνιστικής Ομάδας Κυστικής Ίνωσης θα λάβουν εντελώς δωρεάν το βαμβακερό μπλουζάκι της Κυστικής Ίνωσης, ώστε να το φορέσουν στον αγώνα.

Τρέχοντας με την ομάδα μας,

μας βοηθάς να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας για την Κυστική Ίνωση και να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα των ασθενών μας.

Κάνε μια δωρεά εδώ. Χάρισε “Απεριόριστη Ανάσα” στους ασθενείς με Κυστική Ίνωση και άλλαξε τη ζωή τους! (οποιοδήποτε ποσό δωρεάς είναι σημαντικό)

Τί είναι η Κυστική Ίνωση;

Πρόκειται για την πιο συχνή κληρονομική νόσο με πάνω από μισό εκατομμύριο φορείς στην Ελλάδα. Η νόσος προσβάλλει κυρίως τους πνεύμονες και το πάγκρεας. Η διάγνωση γίνεται συνήθως στη βρεφική ηλικία και έχει χαμηλό προσδόκιμο επιβίωσης. Περισσότερα για τη νόσο εδώ.