Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2024

  • Αρχική
  • Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2024
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2024 HCFA TEAM 2 Ιουνίου, 2024

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2024

Αγαπητά μας μέλη,

Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, στις 19.00 μ.μ. Στη Συνέλευση θα έχουμε τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου μας, τα σχέδια μας για το μέλλον και πολλά ενδιαφέροντα θέματα που μας απασχολούν όλους τους ασθενείς και φροντιστές.

Με βάση το Καταστατικό του Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη για το τρέχον έτος 2024. Για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής μέλους των 25€ πατήστε εδώ.

Όσα μέλη έχουν αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας τους (μέιλ, τηλ, κλπ) ή δεν έχουν λάβει την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης στο μέιλ τους, θα χρειαστεί να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους εδώ ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@cysticfibrosis.gr για να μπορέσουν να λάβουν την πρόσκληση με περισσότερες πληροφορίες, όπως αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής, θέματα ημερήσιας διάταξης, κλπ.

* Σε περίπτωση μη απαρτίας στις 18/6, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αυτοδικαίως χωρίς να απαιτείται απαρτία, μία εβδομάδα μετά, την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 19.00 μ.μ.