ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΜΟΝΑΔΑ Κ.Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

  • Αρχική
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΜΟΝΑΔΑ Κ.Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΜΟΝΑΔΑ Κ.Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ HCFA TEAM 17 Μαρτίου, 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΜΟΝΑΔΑ Κ.Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μονάδα Κ.Ι. Σισμανογλείου:

Αγαπητοί ασθενείς και γονείς, σε συνεννόηση με τους γιατρούς μας σας ενημερώνουμε για κάποιες βασικές οδηγίες προφύλαξης από τον κοροναϊό με βάση τις νεώτερες εξελίξεις:

 

 

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ Κ.Ι.

ΜΟΝΑΔΑ Κ.Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

  • ΤΑΚΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ
    Οι ασθενείς που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Ιατρεία τις επόμενες εβδομάδες που αναμένεται αύξηση κρουσμάτων, θα λαμβάνουν λίγες μέρες πριν τηλεφώνημα από το προσωπικό του ιατρείου, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται και η αναγκαιότητα της επίσκεψης. Καλό είναι να αποφεύγεται η επίσκεψη στο νοσοκομείο εκτός και αν υπάρχει συγκεκριμένος ιατρικός λόγος. Για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες (συντογογράφηση, γνωματεύσεις κτλ) είναι προτιμότερο να γίνεται επικοινωνία με τη γραμματέα του Κέντρου, κ. Άννα Τσάκωνα τηλεφωνικά τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη ή μέσω email. Οι επιλογές είναι είτε να έρθει κάποιος συνοδός είτε να αποσταλούν από μας τα έγγραφα (μέσω email αν πρόκειται για 1-2 σελίδες, ή μέσω courier αν είναι περισσότερες).

  • Οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση δεν είναι ανοσοκατεσταλμένοι, δηλαδή δεν έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον Covid-19. Ωστόσο ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου από την άποψη της βαρύτητας μιας ενδεχόμενης λοίμωξης από το νέο ιό. Αυτό σημαίνει ότι είναι φρόνιμο να αποφεύγουν κάθε χώρο όπου υπάρχει συγχρωτισμός, όπως μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες,