Βραβείο Bronze Healthcare Award 2023 για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης!

  • Αρχική
  • Βραβείο Bronze Healthcare Award 2023 για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης!
Βραβείο Bronze Healthcare Award 2023 για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης! HCFA TEAM 25 Οκτωβρίου, 2023

Βραβείο Bronze Healthcare Award 2023 για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης!

Με το βραβείο Bronze Healthcare Award 2023 βραβεύτηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης για το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, που έχει αναπτύξει για την ενδυνάμωση των ασθενών με Κυστική Ίνωση και των φροντιστών τους.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του Συλλόγου η Αντιπρόεδρος Ειρήνη Κατσίνη και η Γενική Γραμματέας Κωνσταντίνα Γιαννάκη στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens, για 8η χρονιά από την Boussias Events και το Health Daily. 

Στις δράσεις του προγράμματος περιλαμβάνονται: ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για ενήλικες ασθενείς με Κυστική Ίνωση και τους φροντιστές τους, διαδικτυακά coffee breaks υποστήριξης, καθώς και οδηγός παροχών και δικαιωμάτων στη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου. 

Στην τελετή συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ήταν ο κος Νεκτάριος Ταβερναράκης, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (European Research Council – ERC), Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΙΤΕ, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος ΔΣ Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, ενώ τη σύνθεση της επιτροπής πλαισίωσαν στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, σύμβουλοι εταιρειών, σύλλογοι ασθενών, κορυφαίοι ιατροί και ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων κτλ.

Θερμές ευχαριστίες στην Dr. Dipl.-Psych. Σταυρούλα Ρακιτζή για την εθελοντική υλοποίηση των ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης του Συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σύντομα θα εμπλουτιστεί με νέες δράσεις.

Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερα στην ιστοσελίδα των βραβείων www.healthcareawards.gr