Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης πραγματοποιεί την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση υποστήριξης μελών Coffee Break για το 2026, που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου ανανεωμένου κύκλου διαδικτυακών συναντήσεων του Συλλόγου για το τρέχον έτος.
Ένας ασφαλής, ανθρώπινος και θεσμικός χώρος διαλόγου, όπου τα μέλη της κοινότητάς μας απ’ όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στη νόσο, να εκφράζουν τις απορίες και να συζητούν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.
Ενδεικτική θεματολογία coffee break Μαΐου:
- Νέο πλαίσιο πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες – Ταμείο Καινοτομίας
- Νεότερες εξελίξεις για νέα φάρμακα στην Κ.Ι. (CFTR Modulators, mRNA, γονιδιακές θεραπείες, κλπ)
- Ελλείψεις σε φάρμακα της Κυστικής Ίνωσης
- Ομάδα Εργασίας Μεταμόσχευσης Πνευμόνων – Πανελλήνια Έρευνα Μεταμόσχευσης Πνευμόνων
- Υποστήριξη Κέντρων Κ.Ι. ενηλίκων & παιδιατρικών
- Πρόσβαση σε κοινωνικές παροχές, επιδόματα, διευκολύνσεις για ασθενείς & φροντιστές
- Ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για ασθενείς και φροντιστές – κλινική μελέτη CBT
- Πρόγραμμα άσκησης Pilates για ασθενείς με Κ.Ι.
- Εκπαιδευτική εκστρατεία για μαθητές Δημοτικού – Μυστική Αποστολή: Κ.Ι.²
- Ελεύθερη θεματολογία για όσα ζητήματα επιθυμούν να συζητήσουν τα μέλη
📅 Ημερομηνία: Παρασκευή 8 Μαΐου 2026
🕗 Ώρα: 20:00
💻 Συμμετοχή μέσω Zoom
🔗 Για δήλωση συμμετοχής, συμπληρώστε τη φόρμα: ΕΔΩ
- Η συμμετοχή επιτρέπεται σε εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου (ασθενείς και φροντιστές) από όλη την Ελλάδα.
- Το link Zoom της συνάντησης θα αποσταλεί μέσω email λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της συνάντησης προσωπικά σε όσα μέλη δηλώσουν συμμετοχή.
- Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας των συμμετεχόντων μελών, δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση, η ηχογράφηση ή η αναπαραγωγή/διαρροή του περιεχομένου της συνάντησης.
Υπενθυμίζουμε ότι στις δωρεάν δράσεις και υπηρεσίες του Συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του τρέχοντος έτους, τα οποία υποστηρίζουν ενεργά τη συνέχιση των δράσεων του Συλλόγου και έχουν πρόσβαση στα αντίστοιχα προνόμια και τις παροχές μέλους.
Όσα μέλη δεν έχουν ακόμα καταβάλει την ετήσια συνδρομή μέλους (25€) για το 2026, παρακαλούμε να το κάνουν το συντομότερο δυνατό εδώ: https://www.cysticfibrosis.gr/panellinios-syllogos-kystikis-inosis/membership/
Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή του, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο στο helpline@cysticfibrosis.gr
Σας περιμένουμε όλες και όλους με χαρά!



